Kør med din egen mini jernbane og tjen penge ved at køre med publikum.
Er du interesseret i en sjov forretning, der i løbet af få måneder har betalt sig selv og du så herefter kan begynde at tjene penge? Vi sælger alt det du har brug for til at starte din egen komplette, transportable mini togbane. Den kan sættes op til lokale byfester, festivaler, markeder og andre arrangementer, både indendørs og udendørs.


Dit sæt kan indeholde batteridrevet Pioneer mogul lokomotiv og tender, vogne man kan sidde på / i, Caboose, præ samlet spor der måler 18,3 X 24,4 m ialt 69,5 m.

Du bestemmer selv størrelsen på netop din bane, startsættet begynder ved kun            kr. se flere bileder.
Her er et udregnet eksempel
Gennemsnitlig 4 timers kørsel om dagen.
Gennemsnitlig 8 ture pr. time X 8 personer pr. tur. X 10kr pr. tur. = 640 kr. pr. time
640kr. pr. time X 4 timer = 2560kr om dagen.
2560 om dagen i 90 dage = 230400kr, for 3 mds. arbejde.
Tager du 20kr. pr. tur bliver regnestykket anderledes
Vores idé her kan du frit blive inspireret af til opsætning af din jernbane hvor du har behov. Du lære hurtigt hvilke markeder og festivaler eller byfester der passer bedst til dig. Det er også let at præsenterer toget, så du får ekstra salg af tilbehør. Du lærer også hurtigt at reklamerer for dine tog ture, før og under en begivenhed og meget andet. Se her en fremgangsmåde til at sætte dit tog op på en festival.
Du vil derudover kunne styrke din indkomst ved at sælge kasketter, fløjter og andet tilbehør. Endnu en mulighed er, at sælge reklamer på siden af vognene.
 
Bemærk, det udregnede eksempel, ikke nødvendigvis repræsenterer de faktiske tal som netop du opnår, de kan både være højere og lavere. Men muligheden er der.
Spændende forretnings mulighed