Monterings Plader
Hvis du vælger, at samle dine spor selv, skal du bruge denne plastik monterings plade under skinnerne ved hver svelle. Disse plader forhindre dine alluminiums skinner i at komme i kontakt med den kobber baserede trykimprægnering dine sveller er behandlet med. I modsat fald, vil der ske en korrosion på dine skinner hvis de to metaller kommer i berøring med hinanden.

Vores plastik monterings plader har også andre fordele, som det, at tillade dine alluminiums skinner frit at udvidde og trække sig sammen alt efter om det er varmt eller koldt. Dette bevirker at de skruer du har monteret dem med, forbliver stramme, og derved mindsker vedligeholdelse. De har også en lyddæmpende virkning på videregivelse af lyd fra forbipasserende tog.

Pladerne er formstøbt af stødsikkert, UV-modstansdygtigt, polypropylene. Hullerne i dem er blevet formet i den rette vinkel, for at sikre at dine rustfri stålskrurer (sælges særskilt) sidder korrekt, til montering af skinner. Det lyder sikkert uvæsentligt, men hullerne er i stor grad med til at lette montagen af din jernbane, og give dig flere timer til kørsel og glæde.

Du skal bruge to plader for hver svelle.

Varnr.       Beskrivelse
42553

42554           
Monterings plader af slagfast plastik 500stk.

Monterings plader af slagfast plastik 5000stk.